Secretele Comunicarii in cuplu –Sambata 6 iunie

vineri, mai 29, 2009 · 0 comentarii

Stiati ca atunci cand comunicam doar 10% este reprezentat de cuvinte si restul de 90% sunt mesajele non-verbale pe care le transmitem prin atitudinea, tonul si ritmul vocii? Se pare ca mesajele non-verbale sunt mult mai importante decat cuvintele in sine... si atunci care sunt secretele unei comunicari eficiente?

Seria de workshopuri Cum sa ai Relatii Fericite continua cu tema „Secretele comunicarii eficiente in cuplu”

Ce vei invata:

• Cum sa vorbesti ca sa obtii ceea ce vrei din partea lui
• Cele 5 reguli de aur ale comunicarii
• Limbajul non-verbal : ce ii spune vocea, postura si atitudinea ta
• Oscilezi intre victimizare si agresivitate? Sau si mai rau ti-e teama sa spui ce gandesti si tii totul in tine? – e timpul sa devii asertiva
• Limbajele iubirii – sau cum sa vorbesti pe limba lui atitudinea ta

Vom pune de data asta in practica arta de a folosi Altfel de Scrisori de dragoste, menite sa ne ajute sa eliminam Tensiunea Emotionala si sa ne comunicam mai bine sentimentele.Vrei sa stii cum sa obtii ceea ce-ti doresti si sa comunici eficient cu partenerul tau?
Esti curioasa ce tehnica de dezarmare ai putea folosi pentru ca cearta sa nu se transforme intr-un conflict?

Vino atunci sambata 6 iunie la cursul „ Secretele comunicarii in cuplu”Trainer : Gabriela Marin, trainer si psihoterapeut, specializata in psihoterapii scurte orientate pe resurse si solutii, hipnoza eriksoniana, terapii cognitiv-comportamentale si Eneagrama.

Cum se va desfasura : Timp de patru ore vei, pe o tema diferita de la o intalnire la alta vei participa la discutii, tehnici de grup sau individuale aplicate in life coaching si in diverse terapii pentru vindecarea emotionala.

Data: 6 iunie 2009, de la ora 10.30 -14.30
Locatia : Ceainaria Lucky Love, Str. Stirbei voda nr 29A, vizavi de Conservator

Investitia: 80 RON, studentele au reducere 25%

Inscriere si detalii: e-mail: Relatii.Fericite(c)gmail.com,
tel 0743 351579

Dr.Love va sfatuieste

· 1 comentarii


Ai o problema relationala?
Vrei sa afli solutia framantarilor tale? Aici este locul unde poti sa povestesti tot ce ai pe suflet.

Cum?
Postand un comentariu la acest articol.

Rumi - Declaratie de dragoste

· 0 comentarii

Anthony Robbins - despre claritatea

· 0 comentarii

Despre importanta claritatii scopului

Indrazneste

· 0 comentarii

Indrazneste ! sa speri , sa iubesti, sa fii tu insuti!

Suntem liberi sa alegem

· 0 comentarii

Rob este tipul de om pe care l-ai invidia: e intotdeauna bine dispus si are intotdeauna ceva pozitiv de spus. Daca cineva il intreaba cum ii merge, el raspunde: "Daca ar fi mai bine de atat, ar fi nevoie de doi oameni pentru atata bine!"
E un optimist. Daca un coleg are o zi rea, Rob reuseste intotdeauna sa-l faca sa vada partea pozitiva a situatiei.
Am devenit curios si intr-o zi l-am intrebat:
"Nu inteleg, nu este cu putinta sa fii optimist in toate zilele, tu cum reusesti?" Rob imi raspunse:
"In fiecare zi cand ma trezesc, stiu ca am doua posibilitati: Pot sa aleg sa fiu bine dispus sau pot sa aleg sa fiu prost dispus. Si aleg sa fiu bine dispus. Cand mi se intampla ceva rau, pot sa aleg intre a fi o victima sau pot sa aleg sa invat din ce mi s-a intamplat. Si eu aleg sa invat. De fiecare data cand cineva vine la mine sa se lamenteze pentru ceva, pot sa aleg intre a-i accepta plangerile sau pot alege sa-l ajut sa vada latura pozitiva a vietii. Si eu aleg intotdeauna partea buna a vietii."Dar nu este intotdeauna asa de usor" i-am spus .
"Ba da, zise Rob, intreaga viata este o problema de optiuni. Cand indepartezi din viata tot ceea ce nu conteaza cu adevarat, totul devine o chestiune de optiuni. Depinde de tine sa alegi cum sa reactionezi la diverse situatii, tu trebuie sa decizi daca ii lasi pe altii sa-ti influenteze atitudinea ta fata de viata. Tu alegi sa fii bine sau prost dispus. Pana la sfarsit tu esti acela care decizi cum sa-ti traiesti viata".

Dupa aceasta discutie am pierdut legatura cu Rob fiindca mi-am schimbat locul de munca, dar adesea ma regaseam gandindu-ma la cuvintele lui si atunci optam eu pentru ceva in viata in loc sa reactionez doar la evenimente.
Am aflat apoi ca Rob a avut un accident groaznic la locul de munca. A cazut de la 18 metri inaltime si dupa o operatie de 8 ore si dupa o indelungata spitalizare a iesit avand o placa de otel in spate.
M-am dus sa-l vad si l-am intrebat daca se simte tot atat de bine.
"Vrei sa vezi cicatricile mele? " m-a intrebat el.
"Nu tocmai...Dar as vrea sa stiu cum faci de ramai asa de pozitiv dupa tot ce ti s-a intamplat? "
„In timp ce cadeam, primul lucru care mi-a venit in minte a fost fetita mea. Apoi in timp ce zaceam pe pamant, mi-am zis ca pot sa aleg intre a muri si a trai. Si am ales sa traiesc"
"Dar nu ti-a fost frica?"
"Atunci cand m-au dus la spital si am vazut expresiile fetelor surorilor si doctorilor, mi-a fost frica fiindca era de parca se uitau la un om mort. Apoi un infirmier m-a intrebat daca am alergie si am raspuns : DA!
Toti m-au privit si atunci am urlat: Sunt alergic la gravitatie!!!!
Toti au izbucnit in ras si eu le-am spus: Acum operati-ma ca un om viu, nu ca pe unul care e deja mort!"
Rob m-a invatat ca in fiecare zi avem posibilitatea de-a alege sa traim o viata deplina. Si este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei cu care trebuie sa traim, si maine ne vom gandi la problemele de maine.

Pentru ca la urma urmei, Azi este ziua de Maine pentru care iti faceai probleme Ieri...

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.