Invitaţie la workshop - SECRETE SEXUALE pentru cupluri

luni, octombrie 05, 2009 · 0 comentarii


Bucuresti, 31oct -1 nov 2009

Îţi poţi imagina cum s-ar schimba viaţa ta, dacă ai avea viaţa sexuală pe care ţi-o doreşti ?




Fie că ştii sau nu, felul în care faci dragoste îţi influenţează foarte mult modul cum te manifeşti, cum vorbeşti cu şeful, cum te faci înţeles de cei din jur, cum reacţionezi în confruntările cu ceilalţi sau pur şi simplu cum îţi urmezi scopurile în viaţă.
Şi dacă putem asemăna relaţia cu o casă, atunci sexualitatea este temelia care asigură siguranţa şi rezistenţa ei. Subiect interzis până de curând, sexualitatea ni se dezvăluie acum ca fiind un imens rezervor de resurse.

Pe 31 oct - 1 noiembrie te invităm la workshopul de sexualitate, unde vei învăţa cum să faci din viaţa sexuală aliatul Fericirii şi Împlinirii tale.

Din cuprinsul cursului :

Faci dragoste în mod conştient ? puterea imensă a energiei tale sexuale
Orgasmul : cum să îl ai, cum sa îl dai şi cum să îl menţii cât mai mult.
Câte tipuri de orgasm sunt si cum le poţi obţine.
Cum să devii iubitul perfect: ce ar vrea Ea, cum simte Ea- introducere în lumea erotică a femeii.
El şi Ea - Diferenţele sexuale şi emoţionale dintre noi
Programul practic Muşchii dragostei sau ce simplu şi plăcut este să-ţi îmbunătaţeşti senzualitatea.
Tehnici pentru cei care cred că şi mărimea contează...
Cum să-i oferi plăcerea absolută – tehnici pentru mărirea perioadei de platou
Multiorgasmul în cuplu – cum să faci dragoste tot timpul
Afrodisiacele – de la mit la realitate
Soluţii simple în cazul disfuncţiilor sexuale
Alchimia sexuală – tehnici tantrice si taoiste de vindecare prin iubire
Lupta cu rutina, inamicul relaţiilor de durată
Şi multe altele :)

La finalul acestui workshop vei fi în posesia celor mai simple şi valoroase tehnici sexuale care-ţi vor creşte extraordinar de mult încrederea în tine, performanţele sexuale şi-ţi vor asigura îmbunăţirea substanţială a intimităţii erotice în cadrul cuplului.

Traineri :
- psihoterapeut Gabriela Marin, medic, trainer si psihoterapeut, specializată în psihosexologie, hipnoză eriksoniană, terapii cognitiv-comportamentale.
- dr.Calin Gîrlea, specialist în sexologie, terapie sistemică şi terapia familiei, acupunctură si medicină tradiţională chineză.

Data : 31 oct- de la ora 10.00 - 18.00
1nov- de la ora 10.00 - 18.00

Investiţia : 245 Ron, cuplurile au reducere 10%

Înscriere şi detalii: relatiifericite@gmail.com - Tel 0743 351 579

Pe parcursul celor două zile veţi afla răspunsurile date de cei doi specialişti la întrebările la care nu aţi avut curajul să vi le puneţi vreodată şi veţi experimenta tehnici pentru trezirea senzualităţii, pentru armonizarea în cuplu, pentru controlul excitabilităţii şi mărirea perioadei de platou dar şi tehnici explicite pe care orice femeie şi-ar dori ca iubitul ei să le cunoască.

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.