Secretele Comunicarii in cuplu –Sambata 6 iunie

vineri, mai 29, 2009 ·

Stiati ca atunci cand comunicam doar 10% este reprezentat de cuvinte si restul de 90% sunt mesajele non-verbale pe care le transmitem prin atitudinea, tonul si ritmul vocii? Se pare ca mesajele non-verbale sunt mult mai importante decat cuvintele in sine... si atunci care sunt secretele unei comunicari eficiente?

Seria de workshopuri Cum sa ai Relatii Fericite continua cu tema „Secretele comunicarii eficiente in cuplu”

Ce vei invata:

• Cum sa vorbesti ca sa obtii ceea ce vrei din partea lui
• Cele 5 reguli de aur ale comunicarii
• Limbajul non-verbal : ce ii spune vocea, postura si atitudinea ta
• Oscilezi intre victimizare si agresivitate? Sau si mai rau ti-e teama sa spui ce gandesti si tii totul in tine? – e timpul sa devii asertiva
• Limbajele iubirii – sau cum sa vorbesti pe limba lui atitudinea ta

Vom pune de data asta in practica arta de a folosi Altfel de Scrisori de dragoste, menite sa ne ajute sa eliminam Tensiunea Emotionala si sa ne comunicam mai bine sentimentele.



Vrei sa stii cum sa obtii ceea ce-ti doresti si sa comunici eficient cu partenerul tau?
Esti curioasa ce tehnica de dezarmare ai putea folosi pentru ca cearta sa nu se transforme intr-un conflict?

Vino atunci sambata 6 iunie la cursul „ Secretele comunicarii in cuplu”



Trainer : Gabriela Marin, trainer si psihoterapeut, specializata in psihoterapii scurte orientate pe resurse si solutii, hipnoza eriksoniana, terapii cognitiv-comportamentale si Eneagrama.

Cum se va desfasura : Timp de patru ore vei, pe o tema diferita de la o intalnire la alta vei participa la discutii, tehnici de grup sau individuale aplicate in life coaching si in diverse terapii pentru vindecarea emotionala.

Data: 6 iunie 2009, de la ora 10.30 -14.30
Locatia : Ceainaria Lucky Love, Str. Stirbei voda nr 29A, vizavi de Conservator

Investitia: 80 RON, studentele au reducere 25%

Inscriere si detalii: e-mail: Relatii.Fericite(c)gmail.com,
tel 0743 351579

0 comentarii:

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.