Ce-ti doresti in 2010?

marți, ianuarie 12, 2010 · 3 comentarii


Workshop pentru atingerea obiectivelor -28 ianuarie 2010
What you do today can improve all your tomorrows

De cate ori in preajma Anului Nou nu ti-ai propus obiective grandioase pentru anul care vine: sa te lasi de fumat sau sa-ti deschizi afacerea ta, sa castigi mai mult sau sa-ti realizezi cateva proiecte personale ? Iar la sfarsitul anului vezi ca obiectivele tale au ramas foarte departe si ca esti la fel ca si anul trecut sau ca acum doi ani si ca practic putine lucruri s-au schimbat in viata ta!


Pentru ca anul 2010 sa fie altfel pentru tine, sa fie un an extraordinar de bun, un an in care sa-ti atingi telurile si obiectivele, te invit pe 28 ianuarie la workshopul deschis „Atinge-ti obiectivele in 2010”.

Vino la acest atelier daca:

  • Ai vise mari pe care vrei sa le realizezi in 2010, atat in viata personala cat si profesionala
  • Nu prea stii cum sa-ti atingi scopurile, de unde sa incepi si ce sa faci
  • Ai nevoie de claritate, focalizare, motivatie si un grup de suport care sa te sprijine in atingerea viselor si a obiectivelor tale
Din 10 persoane 9 nu au foarte clar definite scopurile si ceea ce-si doresc sa realizeze, ceea ce-i face sa nu-si atinga telurile si sa nu obtina ceea ce-si doresc sau ceea ce au nevoie.

La acest curs vei afla:
  1. Cum sa-ti stabilesti obiective clare, puternice, de impact pentru tine in domeniile in care te intereseaza: business, cariera, viata personala, finante, sanatate, relatii.
  2. Care sunt cei 7 pasi pe care-i poti folosi oricand in stabilirea si realizarea obiectivelor tale.
  3. Cum sa urmaresti realizarea lor
  4. Cum sa fii SMART cu visele tale
Vom lucra impreuna si vom realiza lista obiectivelor tale si vom seta impreuna pasii concreti pentru realizarea lor. Vei invata si tehnici impotriva amanarii, inamicul numarul unu al atingerii obiectivelor personale.

Claritatea scopului, afirma Brian Tracy este cheia succesului personal. Asa ca pana la workshop, pregateste-te si clarifica-ti ce vrei sa realizezi in noul an.

Trainer: Gabriela Marin, trainer si psihoterapeut, cu formare in Eneagrama, Inteligenta emotionala, terapie cognitiv-comportamentala, hipnoza ericksoniana. Gabriela este Professional Member of International Enneagram Association

Data: 28 ianuarie 2010, la Hobby Caffe, Strada Negustori 34 (colt cu Mantuleasa, vis a vis de biserica), Bucuresti,intre orele 18.30 – 21.00

Investitia – 60 Ron, pret care include caietul de curs. Studentii beneficiaza de discount 15%

Inscrie-te ACUM trimite e-mail la : LGabriela.Marin@gmail.com. Sau la tel 0743 351 579. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Si...Pregateste-te pentru schimbarile miraculoase care vor aparea de acum inainte in viata ta!

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.