Workshopul de Relaţii Fericite

luni, februarie 16, 2009 · 3 comentarii

Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus. E un fapt de notorietate. Cand barbatii si femeile vor totusi sa se intalneasca undeva, aleg Pamantul. Doar ca drumul pe care il strabatem de la singuratate la cuplul dorit se intinde uneori pe distanţe galactice. Cum l-am putea parcurge cu viteza luminii si care sunt secretele iubirii de durata?




Haideti sa facem un experiment. Sa stinga lumina toate femeile care au suferit din dragoste. Oho, ce bezna s-a facut !

Dincolo de gluma, putem evita aceasta suferinta? Daca da, cum?
Ce ar trebui sa facem ca sa nu mai suferim? Ce ar trebui sa facem ca sa fim fericite? Ce ar trebui sa facem sa gasim barbatul ideal, sau si mai bine, sa ne gaseasca el pe noi?
Cum sa ne pregatim ca sa nu mai facem iar aceleasi greseli? Ce gandeste cu adevarat barbatul de langa mine? Oare de ce mi se intampla tot timpul la fel ? Ce-as putea schimba ca sa fie mai bine ?

La toate aceste intrebari si inca la multe altele vom afla raspunsul impreuna la workshopul de Relatii fericite. Primul curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.

In acest curs vom afla:

-
Greselile pe care le facem intr-o relatie si cum sa nu le mai repetam
- Din secretele mintii unui barbat– invata sa descifrezi mesajele ascunse pe care ti le transmit cuvintele si faptele lui
- Am scapat oare de ranile trecutului? - tehnici de vindecare emotionala
- De ce nu merge sa dai vina numai pe el ?
- Emotiile - cel mai bun prieten sau cel mai mare dusman? –tehnici de dezvoltare a inteligentei emotionale si de management emotional
- Cum sa comunic cu el, sa simt ca ma intelege si e aproape de mine
- Etapele iubirii – ca sa stim de ce barbatii raman in faza de inceput
- Pe bune- chiar stiu ce barbat imi doresc ?
- Eu, el si relatia noastra
- Gelozia, sau cum sa nu ne mai lasam strivita relatia de avalansa emotiilor distructive
- Alchimia iubirii - mitul iubirii si androginul
- Cele noua tipuri de personalitate sau felul in care ne manifestam intr-o relatie
- Arta Seductiei- actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele sau ce-l atrage pe un barbat
- Dragostea pe internet- cum sa-i eviti capcanele ascunse
- Si multe alte subiecte arzatoare propuse chiar de tine. Vom stabili impreuna un plan de actiune care sa te ajute sa ai relatia pe care ti-o doresti .

Prima tema a acestui curs este : Cele 7 greseli pe care le fac femeile intr-o relatie si cum sa facem sa nu le mai repetam.


Din ideile acestei intalniri:

- Relatia fericita, hmmm ce reprezinta ea concret pentru mine?

- De ce nu am reusit inca sa am relatia pe care mi-o doresc?
- Abc-ul unei relatii sanatoase
- Principalul tau atu, relatia ta cu.... tine
- Tehnici simple pentru cresterea increderii in sine

Cine este trainerul?
Gabriela Marin, trainer si psihoterapeut, specializata in psihoterapii scurte orientate pe resurse si solutii, terapii eriksoniene, cognitiv-comportamentale si Eneagrama. Sotie si femeie fericita.

Cum se va desfasura
Întâlnirile se vor tine de doua ori pe luna. Timp de patru ore, pe o tema diferita de la o intalnire la alta, vei participa la discutii, tehnici de grup sau individuale aplicate in life coaching si in diverse terapii pentru vindecarea emotionala.

Prima intalnire - Bucuresti, 21 martie 2009, de la 10.30 -14.30. Urmatoarele: pe 4 si 18 aprilie


Investitia: 80 RON. Studentii au reducere 25%.

Inscrie-te acum, numarul de locuri este limitat. email : RelatiiFericite@gmail.com tel 0743 351 579

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.