Andrew Barnes - Body De-armouring Nivelul 1 – 30 oct - 2 noiembrie, Bucuresti Romania

luni, septembrie 22, 2014 · 0 comentariiAm fost creati sa fim fericiti, sa ne bucuram si sa iubim. Fiecare dintre noi stie intuitiv aceasta. Ce ne opreste atunci? Cum ajungem sa experimentam in schimb atat de mult suferinta si boala?

La începutul secolului XX faimosul psihanalist austriac, Wilhelm Reich punea bazele teoriei energiei orgonice. Aceasta energie este energia cosmică primordială, universala, prezentă în toate organismele vii, ce poate fi pusă în evidentă vizual, termic si electroscopic prin contoarele Geiger Muller. Conform lui, armura (armour) este conditia care rezultă atunci când energia este blocată prin contractii musculare si astfel nu mai circulă libera prin întregul trup. 

În concordantă cu cercetările lui Reich, s-au dezvoltat de-a lungul timpului diverse modalități practice de detensionare muculară insotite de respiratie si de constientizare, pentru a ajunge să se deblocheze energia stagnata în zonele respective.

Andrew Barnes, renumit trainer si sexolog australian a carui activitate extraordinara cuprinde seminarii, workshop-uri si conferinte pe care le desfasoara în peste douăzeci de tări pe toate cele 5 continente, a pus la punct o metodă simpla si sistematică de deblocare a acestei carcase inconstiente, tehnica pe care o denumeste „body de-armouring”.
In timpul celor 15 ani de practica, Andrew a dezvoltat o modalitate extrem de eficienta de detensionare muculară insotita de constientizare si de un anumit tip de respiratie ducand astfel la deblocarea energiei blocate în zona respectivă. Pe o cale perfect naturala se ajunge la o echilibrare psihomentala care produce transformari profunde ce vor fi resimtite atat psihic cat si fizic. Este o metoda de vindecare si de reconectare plenara cu forta vietii.

 Andrew a sintetizat elocvent:
Ca urmare experientelor neplacute de viata care ne-au generat frica, durere, resentimente, am adunat constient sa nu, contractii specifice care ne afecteaza psihic si chiar fizic. Aceste tensiuni se cumuleaza in timp pana cand devin asemenea unor “benzi “ rigide care se stocheaza in interiorul tesuturilor corpului. Ajungem treptat sa purtam in trupul nostru o structura asemeni unei armuri care blocheza curgerea naturala a eergiei  vietii. O structura care ne impacteaza sanatatea, vitalitatea si sexualitatea; care ne amplifica stresul si impiedica accesul la experimentarea starilor elevate de constiinta. Evolutia se face prin expansiune; armura ne mentine intr-o stare constanta de contractie.

In perioada 30 oct-2 nov 2014, Andrew Barnes va sustine in Bucuresti, pentru prima data in Romania, Workshop-ul  de Body de-armouring
 
Seminarul contine atat prezentari teoretice expuse in stilul franc si spontan al lui Andrew cat si multe parti experimentale coordonate de el, astfel incat la sfarsitul acestui seminar veti constata:
- toleranta mai mare la presiunea stresului,
- dezamorsarea tiparelor subconstiente datorate blocajelor, detensionare
- regenarare rapida,
- acces mai profund is mai rapid la energia  vietii,
- deblocarea energiei sexuale,
- autenticitate in recunoasterea si exprimarea sentimentelor si a dorintelor,
- o crestere notabila a energiei, vitalitatii si sanatatii
- relaxare, acceptare

Acest workshop se adreseaza atat persoanelor individuale cat si terapeutilor, psihologilor, specialistilor in comunicare si coaching care doresc sa cunoasca noi metode de vindecare.

Veti gasi acest eveniment foarte util si interesant daca:
- doriti sa invatati cum sa eliminati blocajele fizice si energetice pentru a permite energiei sa curga neobstructionata prin corp
- cautati o experimentare mai profunda a iubirii si intimitatii
- doriti sa cresteti prin amplificarea iubirii si fericirii
- doriti sa intelegeti polaritatile masculin/feminin si cum acestea va impacteaza viata

In cursul acestor zile veti fi ghidati, sustinuti, iubiti si respectati in aceasta calatorie a transformarii interioare condusa de Andrew Barnes. Aceasta metoda este intensiva, structurata, profunda si vizeaza eliminarea blocajelor si deschiderea fata de iubirea din fiecare dintre noi.

Pret workshop 30 oct - 2 noiembrie : 280 Euro
 Locatie: BUCURESTI

Pentru desfasurarea în bune conditii a seminarului, numărul de locuri este limitat. Mai multe amanunte puteti afla la tel 0720 025 265 sau la adresa de email evenimente.andrew@gmail.com. Rezervarea locului se  face prin plata unui avans si inscrierea la nr de tel de mai sus.

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.