Sfatul sexologului

joi, martie 10, 2011 · 2 comentarii

Buna ziua ,


Ma numesc V si am 23 de ani. Acum 2 zile am incercat sa am un contact sexual cu prietena mea. Mentionez faptul ca am avut erectie normala, puternica in urma preludiului care a cam durat 1 ora, dar cand am incercat sa am contact sexual erectia a disparut brusc si nu am mai avut in acea zi nici o alta erectie oricat de mult as fi incercat. A fost foarte jenant pt mine. Urmatoarea zi nu am avut erectie deloc, iar a 3a zi am avut erectie dimineata, iar in timpul zilei doar foarte greu. Mentionez faptul ca sunt virgin si acela era primul meu contact sexual. Ma atrage foarte mult fata dar a fost un dezastru. As dori un sfat si ce ar trebui sa fac data viitoare cand voi incerca din nou, pentru a nu mai avea aceeasi problema. Si dak lipsa erectiei (dar acum incpe sa`si revina) constituie o problema? Ar trebui sa iau ceva tratament? Sau este doar din cauza ca sunt virgin si s`a intamplat acest lucru din cauza emotiilor si a frici. Prietena mea nu stie k sunt virgin. E cam penibil sa`i spun. Cred k e mai penibil decat ce mi s`a intamplat. Si tot nu ash vrea sa stie. Cum sa fac sa fie bine data viitoare? Va rog sa`mi dati un sfat. Va multumesc.





Sigur, problema se datoreaza fricii sau anxietatii de performanta cum se numeste in limbaj psihologic. In acest moment lipsa erectiei nu trebuie sa te nelinisteasca. Este oarecum fiesc sa ai o erectie mai scazuta acum, dupa acest episod mai neplacut. Iti recomand ca data viitoare sa fii bine odihnit, sa va vedeti intr-un loc in care te simti in siguranta - fara stresul ca vine cineva sau ca trebuie sa terminati repede- sa ai mai multe ore la dispozitie. Un preludiu de o ora poate ca un pic cam mult , o jumatate de ora ar fi bine. (Preludiul in viziunea mea inseamna perioada de timp cand hainele au inceput sa cada de pe voi) . Ca masura de siguranta iti recomand sa ai la indemana si o fiola de TIAN LI - auriu, un afrodisiac naturist chinezesc- care te poate scoate din incurcatura pentru prima seara. Mult succes

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.