Workshopul al doilea

duminică, martie 29, 2009 · 0 comentarii

Buna dimineata insorita, tuturor!
Multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati trimis. Ma bucura faptul ca intalnirea noastra de sambata a avut atata succes si v-a oferit cateva dintre solutiile practice pe care le cautati. Seria de workshop-uri Relatii fericite crede in puterea fiecareia dintre noi de a-si crea viata sentimentala pe care si-o doreste. Pentru ca acum cheia este la noi!

La workshop-ul din 4 aprilie ai sa fii initiata in
SECRETELE MINTII UNUI BARBAT
Sunt lucruri pe care ai avut mereu nevoie sa le stii, dar nimeni nu ti le-a spus inca:
* Cum este barbatul si ce il deosebeste de tine
* Cum sa folosesti diferentele dintre voi pentru o comunicare de cuplu mai profunda
* Cum sa-l faci pe iubitul tau sa te asculte cu adevarat
* Cum sa citesti din actiunile lui ceea ce nu-ti spun cuvintele

La urmatoarea intalnire pe 4 aprilie, o sa afli:
* Cum sa te aliezi cu natura masculina in loc sa te lupti cu ea
* Cum iti dai seama de la prima intalnire cu cine ai de-a face
* Ce te atrage la un baiat rau si cum sa te descurci cu el intr-o relatie

Vrei sa stii si:
* De ce iti arata atat de greu ceea ce simte?
* Ce ii aprinde cu adevarat interesul pentru tine? Atunci esti binevenita la workshopul Relatii fericite.
Ti-am pregatit si cateva surprize. Prima: vom avea ca invitat un psiholog tanar si nelinistit care va raspunde la intrebarile si nelamuririle tale. Iar a doua surpriza...te va introduce direct in misterele mintii unui barbat.
Seria de workshop-uri Relatii fericite iti pune la dispozitie o gama impresionanta de tehnici de terapie si de life coaching. Deoarece este primul curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite si implinite pana la adanci batraneti.

Trainer: Gabriela Marin, trainer si psihoterapeut, specializata in psihoterapii scurte orientate pe resurse si solutii, terapii eriksoniene, cognitiv-comportamentale si Eneagrama. Inscriere si detalii :
RelatiiFericite@gmail.com tel 0743 351 579
Data 4 aprilie, intre orele 10.30-14.30
Investitia: In timpuri de criza cea mai profitabila investitie este in tine insuti
. 80 Ron/ studentele au reducere 25%. Sunt incluse materialele de curs si pauza de ceai. Te asteptam!
Locatia: Ceainaria Lucky Love, Str Stirbei voda nr 29 A, vis-a-vis de Conservator

Reportaj-primul curs

· 0 comentarii








SI ASTA E DOAR INCEPUTUL, FETELOR…



Bucura-te. Cand ti se inchide o usa, ti se deschide o fereastra…. La asta m-am tot gandit sambata dimineata hotarata sa-mi pastrez optimismul in fata cladirii unde urma sa inceapa workshop-ul Relatii fericite. Usa ramanea insa inchisa, iar ferestrele tot asa. Mai ales ca erau termopane in care am batut degeaba. Am verificat inca o data alta vorba celebra: “Nu crede in minuni, bazeaza-te pe ele.” Tanti care face curat in Lucky love a auzit pana la urma soneria. Si ne-a deschiiiiiiis! Placut inauntru. Intim. Am baut si niste ceaiuri aromate, iar prajiturilor… trebuie sa recunosc, nu le-am rezistat. Au fost patru ore de discutii, dar n-am simtit cum trece timpul. Am facut teste, ne-am jucat de-a magazinul unde la fiecare etaj se gasesc barbati cu tot mai grozave calitati, iar noi trebuie sa ne hotaram ce ne atrage mai mult…
Am pus intrebari si am raspuns la intrebarile Gabrielei, simpatica si non-conformista noastra profesoara de fericire in cuplu. Am dezvaluit fara stanjeneala din secretele noastre de dragoste… De ce? Pentru ca lucrurile pe care le-am aflat la workshop ne-au facut sa exclamam de multe ori. Aha, deci asta am gresit in relatiile mele cu barbatii… Aha, deci nu el trebuie sa ma faca fericita, aha! trecutul nu e batut in cuie si, chiar daca am ramas cu o trauma am la dispozitie tot felul de mijloace sa ma vindec… Aha, am niste drepturi fundamentale in relatia de iubire…
A fost un moment in care intrebarile, raspunsurile, explicatiile, glumele si rasetele au incetat. In sala s-a facut liniste. Doar vocea Gabrielei ne-a condus intr-un loc unde nici nu mai stiam ca avem acces nelimitat. In interior. Intr-un spatiu in care sunt toate resursele de iubire. Cum ajungem acolo? Nu spun, e secretul nostru, cele care am calatorit impreuna sambata. Si ne-a placut. Si mai vrem si peste doua saptamaaaaaaaaani!
Am plecat de la workshop zambind. Zambetul m-a tinut si a doua si a treia zi. Da, azi este a cincea zi si… Si iubitul meu deja zambeste mai des. Eheeeeei, fetelor, asta este doar inceputul!



Ana D

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.