Psiholog Gabriela Marin

·


Sunt psiholog doctor Gabriela Marin.

Am absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti. Dupa cativa ani am facut si a doua facultatea, facultatea de Psihologie.
In prezent sunt specializata  in Psihoterapie Cognitiv Comportamentala, Hipnoza Ericksoniană si Terapii scurte orientate pe Resurse şi Soluţii.

Sunt membra a Colegiului psihologilor din Romania, Professional Member of International Enneagram Association  si  membra a numeroase Asociatii de psihologie din tara.
Sunt trainer acreditat de CNFPA si am absolvit cursul de Coaching Cognitiv Comportamental prin International Coaching Institute.

Cred ca terapia este o solutie la problemele care ne framanta si ca poate sa ne vindece rănile sufletului. Cred ca este un loc al sperantei si al unui nou inceput.


Printr-o relatie plina de incredere, de colaborare cu psihoterapeutul potrivit, psihoterapia poate oferi celor care au nevoie, sprijinul cu ajutorul caruia sa-si recapete puterea, speranta, si poate fi locul in care sa gaseasca solutii şi să-şi redescopere resursele.

Cred ca psihoterapia si consilierea pot fi locul în care poti sa înveţi să creşti şi să devii tu însuţi si de aceea ofer servicii de terapie individuala, de cuplu si organizez cursuri si workshopuri de dezvoltare personala.

Terapie individuală

Îmi ajut clienţii să-şi descopere scopuri clare, dar sunt si flexibilă pentru a le oferi suficient spatiu pentru a explora mai mult, cand se doreste aceasta. Stilul meu este plin de compasiune şi înţelegere, orientat pe problemele clientului, interactiv.

Sunt specializata in cele mai valoroase tipuri de terapie: cognitiv-comportamentală, hipnoză ericksoniană, hipnoanaliză tranzacţională, terapii scurte orientate pe resurse şi soluţii, de aceea pot spune că abordarea mea este de tip integrativ, adaptându-mă problematicii şi necesităţilor fiecărei situaţii în parte.

Consider că TU esti expertul vieţii tale, de aceea eu te pot ajuta în explorarea de noi înţelesuri şi în a găsi răspunsuri la problemele care te preocupă, sarcina de a le pune în practică este a TA.

De multe ori dau teme pentru acasă. Aceasta pentru ca timpul între sesiuni să se scurgă cu maximum de folos, purtandu-se scurta astfel perioada necesara consilierii.


Consiliere de cuplu/ Relationship Coaching

Una dintre pasiunile mele este sa lucrez cu cupluri sau persoane care doresc sa-şi imbunatatească relaţiile. Sunt împreuna cu soţul meu de 15 ani si avem o căsătorie fericită şi de aceea cred ca pot sa-ţi împărtăşesc atât din experienţa mea personală, căt şi din formarea mea ca psihoterapeut. Tipul meu de abordare se focalizaeaza pe îmbunatăţirea comunicării, dezvoltarea abilităţilor de rezolvare a problemelor, vindecarea emoţională şi înţelegerea schemelor de gândire care provoacă suferinţa şi resentimentele în cuplu.

Sexualitatea este iarăşi o temă fierbinte pe care o putem aborda atît in consilierea de cuplu cât şi în cadrul terapiei individuale.
Am susţinut numeroase workshopuri şi seminarii legate de îmbunătăţirea relaţiei de cuplu cu tema Cum să ai Relaţii Fericite sau Sexualitatea in relaţia de cuplu.


Terapie de grup

Ofer cu drag terapie de grup. Am susţinut şi organizat grupuri de Vindecare emoţională, Îmbunăţirea relaţiilor, Managementul emoţiilor distructive.
Puteţi să mă contactaţi la adresa de email pt a afla ce grupuri sunt deschise în acest moment.


Dezvoltare Personală / Life Coaching

Consider că pentru o persoană care vrea să fie fericită şi împlinită, procesul dezvoltării personale este o necesitate vitală. Autocunoaşterea, descoperirea punctelor forte sau a punctelor slabe, dezvoltarea inteligenţei emoţionale şi a schemelor cognitive este doar o parte din domeniile spre care ne îndreptăm atenţia în această călătorie fascinantă înăuntrul nostru.

Ca tehnici folosesc tehnici din psihodramă, imagerie dirijată, introspecţie, Eneagrama, jocuri de rol, tehnici din coaching şi experienţiale.

Pentru programari si intrebari tel: 0743 351 579

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.