Dr.Love va sfatuieste

vineri, mai 29, 2009 ·


Ai o problema relationala?
Vrei sa afli solutia framantarilor tale? Aici este locul unde poti sa povestesti tot ce ai pe suflet.

Cum?
Postand un comentariu la acest articol.

1 comentarii:

Unknown spunea...
duminică, septembrie 13, 2009  

Stimata doamna doctor,
am descoperit ca pe o surpriza deosebita blogul dvs. si workshop-ul Relatii Fericite si m-ar interesa sa particip, daca acesta va continua.
Am trait inca vreo cateva zile groaznice datorita gandurilor pe care mi le faceam legat de relatiile pe care le am cu personajele de pe planeta Marte, iar articolele de pe blogul dvs. au fost ca o trezire dintr-un cosmar, desi in ultimii ani am incercat ca in masura posibilului sa ma documentez si sa inteleg cat mai bine modul de gandire al acestor personaje. Din pacate cred ca fac, iar si iar, aceleasi greseli.
Temele abordate pana acum la workshop sunt deosebit de interesante si poate va ganditi sa le reluati.
Am cautat o adresa de contact dar nu am gasit, de aceea apelez la aceasta posibilitate de comunicare. M-as bucura daca ati putea sa-mi oferiti un raspuns.
Va multumesc anticipat!
Elena

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.