Emotiile noastre, prieteni sau dusmani?

vineri, mai 08, 2009 · 1 comentarii

Ce ziceti?
Care este parerea voastra, emotiile sunt prietenii sau dusmanii nostri?
Cum ne afecteaza viata emotiile necontrolate si ce ar trebui sa facem sa nu ne mai lasam duse de valul emotiilor negative?

Seria de cursuri Cum sa ai Relatii Fericite va invita din nou la workshop.
Vom descoperi cum ne manipuleaza viata emotiile noastre. Si bineinteles vom gasi solutia sa devenim stapane pe noi. Vom face impreuna tehnici pentru dezvoltarea inteligentei emotionale si vom acorda primul ajutor...in crizele de gelozie.




Din cuprinsul cursului

· Esti asertiva sau agresiva?
· 7 pasi pentru a-ti controla furia
· Cum sa scapam de toxicitatea emotiilor negative
· Gelozia – primul ajutor in caz de criza
· Inteligenta emotionala – cheia succesului

Ai ezitat vreodată înainte să faci lucruri importante?
Ai devenit vreodată agitata înainte să expui o prezentare, să faci o vânzare, să-ţi prezinţi ideile sau să ceri ceea ce-ti doreşti?
Ai făcut vreodată o greşeală şi te-ai simţit atât de rău încât ai devenit din ce în ce mai deprimata?

Dacă ai răspuns cu da la mai mult de una din aceste întrebări, te vei simţi cu adevărat bine exersând cea mai tare Tehnică Emoţională de Prim-Ajutor: Procesul Puterii.

Pentru ca Procesul Puterii, este cea mai puternica tehnica de a-ţi transforma supărarea şi autocritica în motivaţie şi putere personală.


Trainer : Gabriela Marin, trainer si psihoterapeut, specializata in psihoterapii scurte orientate pe resurse si solutii, hipnoza eriksoniana, terapii cognitiv-comportamentale si Eneagrama.

Cum se va desfasura : Timp de patru ore vei, pe o tema diferita de la o intalnire la alta vei participa la discutii, tehnici de grup sau individuale aplicate in life coaching si in diverse terapii pentru vindecarea emotionala.

Data: 16 mai 2009, de la ora 10.30 -14.30
Locatia : Ceainaria Lucky Love, Str. Stirbei voda nr 29A, vizavi de Conservator

Investitia: 80 RON, studentele au reducere 25%

Inscriere :
Relatii.Fericite@gmail.com, tel 0743 351579

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.