Reportaj -Si a fost a treia intalnire !

joi, aprilie 30, 2009 ·

Si mi-am promis din nou sa nu lipsesc de la urmatoarele.

Prietena mea ma tachineaza – ei, am avut sau nu dreptate? A avut. M-am simtit grozav cu fetele si am inceput sa vad altfel despartirea care m-a intors pe dos ultimele luni. Cred ca merita sa-mi fac o fotografie inainte si dupa workshop. Cand s-a terminat intalnirea ma simteam de parca mi-a luat cineva o piatra de pe inima !

Mi-a prins bine workshop-ul Gabrielei – mi-a aratat ca nu exista prezent adevarat si nici viitor promitator daca ma agat cu lacrimi si suspine de trecut. Sigur, o perioada de suspin e ok… si chiar de preferat tendintei de a-mi bloca sentimentele si de a convinge pe toata lumea ca sunt la fel de tare ca personajul lui Sergiu Nicolaescu ramas celebru prin replica: “Un fleac… m-au ciuruit!”. Dar suferinta trebuie sa ia sfarsit si orice rana sufleteasca poate pot fi vindecata. Acum am invatat si cum !

Am aflat la cursul de sambata etapele si micile-mari secrete care m-ajuta sa scurtez durerea unei despartiri. Si care duc si la incheierea adevarata, fara resentimente si fara traume a unei relatii de orice fel, in care am suferit. Gabriela ne-a invatat cum sa scriem scrisoarea magica de bun-ramas. Serios! Pentru mine cam asa a fost...ca m-am simtit ca si cum am scapat de o greutate.


Cand ne-a explicat mi s-a parut ca ce mare lucru? Cum sa vindeci o rana emotionala cu o simpla scrisoare? Si totusi are o putere surprinzatoare. Iar mie mi-a folosit.
La fel cum m-a ajutat exercitiul care m-a adus fata in fata cu fetita care am fost, m-a pus din nou in contact cu un copil bucuros si liber care traieste inuntrul meu.
Acasa m-am mai uitat pe tehnicile din caiet si am facut exercitiul cu “ daramarea zidurilor”. Imi dau seama ca dupa ultima experienta m-am cam inchis. Si mi-am mai dat seama ca multa vreme fara sa vreau, am refuzat iubirea celorlalti. Voiam sa fiu iubita doara asa cum voiam eu...

Mi-a folosit sa le cunosc si pe fetele care au venit la workshop. Simpatice, au vorbit pe sleau despre ce le-a lovit intr-o relatie, am glumit, am invatat una de la alta si la sfarsit ne-am promis sa tinem legatura si pana la urmatoarea intalnire. Pe bune, mereu ma gandesc, cum ar fi ca sa fie o camaraderie adevarata intre femei?
Ana Dragodana

0 comentarii:

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.