Primele intalniri - momentul cand el este sincer

joi, aprilie 30, 2009 ·
Fetelor, va plangeti ca e neserios, fustangiu sau necopt la minte? Dar unde v-a fost mintea la inceput?
Adica...nu v-ati dat seama de la inceput cu cine aveti de-a face?

Hai sa o luam cu inceputul. Ati iesit pentru prima oara impreuna. Ati inceput sa povestiti. Daca ati fi atente si la el si nu v-ati mai preocupa atata de felul cum aratati, daca va e prea transparenta bluza sau daca vi s-a intins fardul, ati putea fi atente si la cuvintele lui.

Si ati cunoaste atunci o gramada de chestii interesante despre el. Ca de exemplu ce fel de relatie vrea. Poate o sa comenteze cu privire la fosta lui iubita. Adica ce n-a mers, sau ce nu i-a placut la ea. Sau pentru ca tot nu este inca implicat emotional o sa va spuna ca el ca nu prea crede in sinceritatea dintre sexe. Sau ca de-abia a scapat de o scorpie si vrea sa se simta liber...Sau mai stiu eu ce.

Primele intalniri sunt momente privilegiate in care barbatii se simt mai liberi ca niciodata sa spuna ce simt si ce gandesc vizavi la o relatie. Iar femeile adevarate tin minte si decodifica mesajele lui.

Nu mai retineti nimic din primele intalniri? Aha...Nu-i nimic...ati fost seduse de cuvintele lui frumoase...Sau poate numai de imaginatia voastra?

0 comentarii:

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.