Identificarea greselilor pe care le facem intr-o relatie

luni, octombrie 29, 2012 ·

autor Psiholog Gabriela Marin


Psihologii considera ca in nici-o alta activitate fiinta umana nu investeste atatea sperante si dorinte si nu sufera atata ca in dragoste. Helen Fisher, celebrul antropolog remarca: “oamenii mor din dragoste, ucid pentru dragoste”

Bun, daca dragostea ne provoaca deseori atata bataie de cap, de ce sa nu fim curiosi sa vedem ce am putea indrepta si care-ar putea fi primul lucru pe care am putea sa-l facem ca lucrurile sa mearga mai bine?

In alte chestiuni ne descurcam atat de bine. Daca ni se strica masina o ducem la mecanic, o reparam si nu-i asa, suntem curiosi sa aflam ce s-a intamplat si de ce nu mai merge. De ce sa fie dragostea asa de diferita de masina noastra?

De ce sa nu cautam cauza principala care ne impiedica sa fim fericiti in relatia noastra? Pentru a identifica aceste cauze, va propun sa rezolvati acum urmatorul test:

0 comentarii:

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.