Invitatie la Vindecare

vineri, aprilie 17, 2009 ·

Seria de workshopuri Cum sa ai Relatii Fericite te invita pe 25 aprile la un nou workshop cu tema Vindecarea emotionala.

Trebuie sa participi la acest workshop daca:

1. Ii mai porti pica inca fostului iubit
2. Ti se mai strange inima cand cineva iti pomeneste de el
3. Nu crezi ca vei mai gasi pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat
4. Te simti inca in adancul sufletului o fetita mica, vulnerabila si nefericita
5. Nu te iubesti si nu te accepti asa cum esti.

Este un curs complet care impleteste teorii simple, lucruri de baza pe care orice femeie ar trebui sa le stie – notiuni de flirt, de seductie, cum sa comunici cu un barbat, cum sa iti manifesti emotiile, cum sa-ti dai seama de la primele intalniri cu cine ai de-a face- cu tehnici sofisticate de life-coaching si psihoterapie.

Din programul workshopului:
· Emotii, sentimente...resentimente
· Semnele unei relatii neincheiate- ritualuri pentru incheierea ei
· Etapele ruperii unei relatii,
· Iiti alungi singura dragostea din viata ta? tehnici pentru vindecarea inchiderii afective
· Un alt fel de scrisori de dragoste...scrisori care vindeca Relatia
· Iubirea de Sine- daca nici tu nu te iubesti, ce poti sa astepti de la El? – tehnici pentru imbunatatirea increderii si a stimei de sine.

Stiai ca in timp, ranile sufletesti si emotiile negative risca sa declanseze dezechilibre fizice sau chiar boli? Psihicul nu mai rezistă la tensiune, nemultumire, suferinţă şi somatizeaza emotiile autodistructive in ulcer, afectiuni cardiace, chisturi ovariene sau cancer. Nu astepta pana acolo!

Sterge urmele trecutului si devino stapana prezentului tau, ofera-ti sansa de a-ti cladi o relatia implinita! Worksop-ul Relatii fericite iti vine in intampinare cu tema Vindecarea emotionala.
Patru ore de terapie intensiva, tehnici psihologice si exercitii care te scot de sub puterea strategiilor interioare autodistructive. Patru ore de “reprogramare” binefacatoare a convingerilor despre propria persoana si despre relatia ta de iubire.

Locatia – Ceainaria Lucky Love, str Stirbei Voda nr 29 A., de la ora 10.30 -14.30
Investitia – 80 Ron, studentele au reducere 25%
Trainer – psihoterapeut Gabriela Marin Inscriere :
RelatiiFericite@gmail.com/ tel 0743351 579

0 comentarii:

Sfatul psihologului

Sunt psiholog/ psihoterapeut Gabriela Marin. Ai o problema relationala? Vrei sa gasesti o solutie framantarilor tale? Simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva?
Programari la tel 0743 351 579

Workshop - Ce-ti doresti in 2010

Empower Live -Eneagrama la British

Despre Relatii Fericite

Un loc de discutii si solutii. Ce imi doresc? Sa descalcim impreuna lumea atat de complexa a relatiilor. Sa aducem speranta si bucurie in sufletul celor care ne citesc. Pentru ca fericirea se invata. Cum? Pas cu pas...articol cu articol...

Despre mine

Ma numesc Gabriela Marin. Sunt psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala, hipnoza ericksoniana si terapii scurte, trainer de Eneagrama, life-coach. Am inteles ca dezvoltarea personala este indispensabila celor care vor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie fericiti. Deci...suntem siliti sa evoluam!

Workshop

Workshopul de Relatii fericite. Primul Curs practic pentru femeile care-si doresc sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.